Kan man skicka brev till himlen?

Om jag kunde skicka ett julbrev till mamma så skulle det få bli så här..

Älskade mamma! 
Julen är precis över och det är tre dagar kvar till ett nytt år. Julen blev fin och fridfull tillsammans med pappa. Inget är dock sig likt utan dig. 

Mina och dina decembersamtal om julpynt, gardiner, "Ernst jul", julgodis och julmat har jag fört som en tyst dialog i mitt huvud. Jag kan höra din röst när jag pratar med dig på mitt alldeles egna lilla vis. Kom på mig själv, ståendes vid mjölhyllan på Ica, att jag måste slå dig en signal för att höra om det är rågsikt eller rågmjöl du har i ditt vörtbröd? Varje gång som det händer så trillar tårarna över att jag inte längre får kommunicera med dig på det sättet! 

Jag och Noel har bakat pepparkakor och Johan har gjort ett pepparkakshus. Noel har tittat på julkalendern och fått öppna sin " kokeladkalender" varje dag. Varje kväll kikar han upp mot dig för att säga godnatt och att han älskar dig! Jag hoppas att du känner den kärleken och hör alla fina ord som sägs. 

Jag vet att julen är en av dina favorithögtider. God mat, klappar och familjen samlad! Denna julen har varit ungefär så också även om jag saknat en del av familjen och framförallt dig! Du skulle imponerats stort av vårt julbord i år. Jag tror att alla bakat och lagat mat med extra kärlek i år. Till din ära! Tänk bara om vi hade fått bjuda dig till bords.. 

Pussa och krama alla "de våra" däruppe. All kärlek till dig mamma. Jag saknar dig! 



Kommentarer

Populära inlägg