35 grader varmt och 37,5 i feber..

..som vanligt da det vankas semester sa blir jag sjuk. Kande redan da vi kom ner till Thailand att det var nat som inte riktigt stamde men tankte att det kanske berodde pa att jag var trott efter en lang flygresa. I tisdags fick jag ont i brostet och hade lite problem med andningen.Igar var det bra pa dagen och sen blev det varre framat natten.. Idag fick jag uppsoka Dr Sonitas klinik har i Karon och nu sitter jag har i husarrest med tabletter for bihalor och hals+lite antiinflamatoriska tabletter och "painkillers". Vilken smekmanad va? Stackars Johan borjar bli van. Inte en semester har vi klarat oss fran sjukdom eller olycksfall men men..

Vi ar i Thailand. Vadret ar fantastiskt. Maten smakar smaskens och shoppingen ar underbar. Ett par thai-piller i magen sa skall jag snart vara pa fotter igen! Planen ar da att ta bat till Phi phi island och eventuellt en liten visit i Khao Lak. Vi skall se den stora Buddhan pa berget i Phuket (som vi faktiskt ser rumpan pa fran vart hotell), vi har tankt att rida elefant och kanske fa till ett besok i Shaolintemplet.

Jag lovade bilder i mitt tidigare inlagg och det star jag fast vid. MEN vi skall bara losa det praktiska med att fa ner dem till datorn ( som ar av typen 1990 ars budgetmodell).

Stora Goa Kramar fran oss bada...

Kommentarer

  1. Stackare, alltid denna semestersjuka!! Skynda dig att bli bra så du kan njuta av er härliga smekmånad! Du har helt rätt i att våren ligger i startgroparna här hemma men vintern har inte riktigt gett upp.... snö igår men härlig vårsol idag :-) Ta med lite Thaivärme hem så vi kan kickstarta våren på riktigt!

    G tipsar för prickar och ringar:
    Å= alt+143, Ä= alt+142, Ö= alt+153
    å= alt+134, ä= alt+132, ö= alt+148
    Håll inne alt medan du trycker på siffrorna.

    Ha det bäst och hälsa maken!
    Kram F & G

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg