Kalas i dagarna tre..

Vilken kalashelg det varit. I lördags hade vi kalas nr 1 med härliga familjen Svenungsson. "Lillskruttan" Tilda hade gjort egna paket av teckningar och snören. I Johans paket var det en röd plasthammare och i mitt paket en mobiltelefon i vitt och rosa. (Jenny fick ta med leksakerna hem igen eftersom lillskruttan kanske kommer att ångra sig.)Wilma hade ritat en jätefin teckning till Johan. Underbara ungar. Vi lekte med alla dockor, troll och annat bråte som jag och Johan hade som små och sedan åt vi middag. Istället för tårta bjöd vi på marängsviss. En riktig hit och små härliga choklad och marängmunnar vid bordet!


Vi pratade om att jag och Johan snart skall åka på vår efterlängtade smekmånad till Thailand. Wilma och Tilda vill gärna följa med och jag sa i ett svagt ögonblick att "-om ni får plats i resväskorna så är det klart att ni kan följa med". Hmm.. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte då jag sa så.. ?


Det ser ut som om vi får två söta tjejer med på vår smekmånad.Tilda är en ansvarsfull liten tjej och använde "säkerhetsbältet" i resväskan..
När familjen Svenungsson åkt hem slötittade jag och Johan på "Melodifestivalen -andra chansen" och dukade upp för kalas nr 2.



Kalasdag nr 2. Söndag. Upp och hoppa för att förbereda mat och tårtor. Kalasmeny: Ört och citronmarinerad fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Chokladtryffeltårta, kakor och kaffe.  Vi hade en riktigt trevlig dag.  Johan fick resebidrag,t-shirt, god parmesan direkt från Italien och en postlåda. Det var riktigt kul att så många kunde komma och det är alltid så mysigt då man får tid till att umgås med (nästan)hela familjen på en och samma gång. I love it!


   




Kalas nr 3. Den RIKTIGA födelsedagen. Min makes dag. 7:e mars, 38 år ung! Det är klart att det måste firas. Försökte smyga på morgonen för att få ordning på frukostbricka, paket och flagga. Lyckades nog ganska bra och väckte min 38-åring med "skönsång" . En kopp kaffe, en hjärtformad smörgås och en liiiten chokladbit fick bli födelsedagens första mål mat. Johan såg nöjd ut iallafall och det är ju huvudsaken.



När Johan kom hem efter jobbet så var det dags att öppna det stora paketet som han fått från sin mamma och pappa. Vilken fin postlåda, det kommer att bli så fint.



Tack ALLA för en underbar helg!! Och STORA GRATTISKRAMAR till dig mitt hjärta!

Kommentarer

Populära inlägg