Ett harligt Thailand utan prickar..

.. sa ar vi ANTLIGEN har. Thailand, Karon beach. 35 grader varmt i skuggan och en stor sol som stralar fran en bla himmel. Som ni marker ar vi i ett Thailand utan "prickar".. Texten kan bli riktigt humoristisk pa vissa stallen.

Vi har kommit i fas igen efter en lang och trang flygresa. Vi har gjort oss hemmastadda pa vart rum och njuter av var fantastiska utsikt varje morgon. Igar lag vi pa stranden och fick den forsta solbrannan, drack en fantastisk "Pineappleshake" och hade det riktigt harligt. Pa kvallen var vi pa den lokala marknaden och shoppade som galningar. Idag tar vi en vilodag fran solstralarna och har lagt oss i skuggan for att lasa. Ikvall vantar Patongs uteliv och sma butiker.

Vi har sett pa facebook att varen ar pa god vag dar hemma. Vi ser fram emot att motas av solsken da vi kommer hem. (fast vi langtar INTE hem annu...)

Vi hoppas att ni mar lika bra som vi. Vi lovar att lagga in lite bilder har sa smaningom. Vi vill passa pa att tala om att vi raderar de inlagg som gors pa facebook angaende var semester har i Thailand eftersom vi inte vill skylta med att huset star tomt darhemma.

Stora VARMA och lite svettiga KRAMAR fran "Nystroems"

Kommentarer

  1. Hej på er! Låter helt underbart, njut av er härliga bröllopsresa! Ser fram emot att se fina bilder. Massa kramar, Ulle och mina pojkar!;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg